Unknown Unknown: on line 96 in file /home/3/e/energiteam/www/sites/publisher/maxus_modules/publisher/root/index.php

Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated

Air Star: et smart, energiøkonomisk klima- og ventilasjonssystem Fuktig eller dÃ¥rlig luft
Ny frisk luft ventileres inn i ditt hus.

Fuktig eller dårlig luft

Har du fuktproblem på badet, i vaskerommet, i garasjen eller i andre deler av huset? Air Star sørger for at ny frisk luft ventileres in i ditt hus. Annenhver time har du ny frisk luft i huset. I vaskerommet tørker klærne raskt. I baderommet er all fukt borte bare noen få minutter etter at du har dusjet. En installasjon i garasjen reduserer fukt og gir et varmetilskudd. Air Star tar hånd om grunnproblemet ved å tilføre ny frisk luft og samtidig ventilere ut dårlig luft, fukt og lukt.

Type bygning spiller ingen rolle

Om det er kontor, barnehage, offentlige lokaler eller privat villa, så spiller det ingen rolle. Har du tilgang til en yttervegg er Air Star i de fleste tilfeller den mest kostnadseffektive løsningen. For punktplassering eller i kombinasjon med andre løsninger tilbyr vi et system som har mange fordeler. Enkel installasjon, individuell regulering av varme og lufttilførsel, lav støynivå, minnimum av tilsyn og service samt en høy grad av fleksibilitet.

Hytte ved havet, på landet eller på fjellet?

Installerer du Air Star på hytta, vil den være godt ventilert, samtidig som du har en mer kostnadseffektiv oppvarming enn f.eks. ved elektriske panelovner. I hytta tørker du klærne raskt. Du får en jevn og stabil temperatur, men også en behagelig luftfuktighet. Om du velger Air Star på hytta bør du tenke på at du bør ha tilgang til en ekstra varmekilde ved kuldetopper.

Hvordan kjenner vi igjen ventilasjonsproblemer?

Tretthet, innestengt luft, kondens på innsiden av vinduer, svarte flekker rundt ventilen i baderommet, dugg på speilet i baderommet, hodepine og allergiproblemer.